onsdag 12. mars 2008

HIMMELEN!!!

Nepal er landet vi befinner oss i for tiden! Etter noen strabasiose men akk saa interessante dager i India, for ikke aa nevne den 11 timers kjoreturen vi hadde for aa komme til grensen, kan vi konkludere med at vi har det saa bra som vi aldri har hatt foer. Kan nesten sammenlignes med gjenfodsel(vet ikke om jeg snakker for alle, men jeg kan garantere at det er folelsen min for tiden:)! De har biff(ikke det at jeg spiser saa mye biff, fisk er heller aa foretrekke) De har dunjakker(selv om det er varmt!(For det er kaldt paa fjellet), noe som vi ogsaa skal kjoepe(naa snakker jeg heller ikke for alle QUOTE iselin" Dere er naa soet")(altsaa er det bare kri og meg(mathilde) som leker med tanken) )
Vi Bruker ingen penger, de bare tikker inn liksom. Deilig. Men det aller beste, det beste av alt er at lungene vaare fungerer saan noenlunde normalt igjen etter urinstovet, kustovet, eksosen, kremerte menneskers partikler, sand og rett og slett alt som finnes i India som FORPESTER oksygenorganene! Savner mamma og pappa(savner dere)

Inge og ENi pluss vaar elskede Darren(en av tre homofile(3 av 4 menn) paa gruppen vaar) har i de siste dagene ligget syke paa rommene sine, men er heldigvis friske igjen. Ihverfall Inge og ENii:) Selv har jeg ikke hatt noen problemer. Hvilket faktisk er et UNDER tatt i betraktning alle sykdomstriggere som ligger aa murrer i Indias hellige kuer(som er over ALT!(I bosshaugene spesielt))

I gaar vasket vi en elefant. DVG!(Det var goy) Bortsett fra Hermes, som folte seg daarlig. Men det var han ikke. Han var paa rommet og surmulte fordi Kelsey sa han lagde saa mye daarlig energi at hun ikke kunne sitte ved siden av han. Det var ikke han, men energien sin feil. VI er en fin gjeng:) Uansett. Elefanter er artige dyr! Vi satt oppaa den mens den sprutet vann paa oss med snabelen! Vi ble vaat.. Ellers var vi paa junglewalk. Ikke noen safaribiler her nei! Ser vi en tiger, sa bare slaar vi den paa snuten! Vi saa (heldigvis) ingen tiger.

MEN! vi saa en Bjorn. Ganske naermt oss. De andre synes det var fantastisk, men jeg ble da virkelig litt redd.

Det gikk bra.
Stay tuned...
mucho luvs. gracias!

Etiketter:

4 Kommentarer:

Klokken 13. mars 2008 kl. 00:20 , Blogger Sandra sa ...

Så godt å høre at dere har det bra i Nepal! Sannelig er det mye å oppleve - medreisendes indre og ytre liv medregnet. Kos dere videre og trekk inn masse god, frisk luft! klem til alle!
Sandra

 
Klokken 13. mars 2008 kl. 12:05 , Blogger Aud sa ...

Morsom lesning!Veldig kjekt å lesa alle sine innlegg.Des fleire dess betre,men veit de har anna å gjera og.. Har inntrykk av at de ikkje lenger sakanar surfarane ,men trives i det fargerike fellesskapet de er i.Kan oppdatera dykk på atdet var skuleball på Langhaugen i går.Ingrid miste stemma si som seg hør og bør om de hugsa dei dagar.Klem til alle dykk og elefanten om den dukar opp att..

 
Klokken 13. mars 2008 kl. 16:06 , Blogger tovesi sa ...

Nepal! Fjelllandet! Minner meg om Durga, vår utrolige hyggelige og oppegående "Coffeeboy" i QVC, som var kommet for å tjene til livets opphold i Qatar. Dessverre er det slik i de gulf arabiske statene at ufaglært arbeidskraft fra Asia blir grovt utnyttet. Kombinasjonen elendige boforhold, mikroskopisk betaling og følelsen av å bli behandlet som tredjerangs, var en viktig faktor til at Durga lengtet seg syk etter den lille fjellgården hjemme i Nepal. Riktignok var de fattige, men som Durga sa: Hjemme kan jeg gå ut i den kjølige luften om morgenen, bort til trærne med teblader, se opp mot Mount Everest, trekke frisk luft og nyte stillheten. Kanskje ser dere en som likner Durga eller Raj, en annen god venn av oss?
Ble litt nervøs da Mathilde sendte SMS forleden natt (kan du være så snill å tenke på tidsforskjellen?) og fortalte at de skulle hangglide i Nepal. Har ikke hørt noe siden, så regner med at det har gått bra. Ellers bekreftet din pappa at dere kommer til å treffes i Beijing. Klem til dere alle 6. Mvh Tove

 
Klokken 14. mars 2008 kl. 07:11 , Blogger peteror sa ...

Gøy å lese blogg! må liksom innom en gang for dagen for å se om det er kommet noe siden sist. Forstår jo at det kan være vanskelig å få lagt inn nye poster sånn uten videre, og er det ikke noen nye innlegg, så er det jo gøy å lese tidligere innlegg om igjen - og noen nye kommentarer, kanskje. Vi gleder oss til å treffe dere i Beijing om en ukes tid! Vi reiser førstkommende tirsdag og blir i en uke.Det blir vel endel øvelser fram mot helgen og konsert lørdagen i "Forbidden City Concert Hall". Vi får avtale møtested og -tidspunkt etter hver. Hilsen Mathildepappa

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden