fredag 15. februar 2008

Jambo2

Bredband!
Eller ikke, uansett saa er internetten her relativt veldig raskt.
Vi befinner oss naa i Arusha, turisthelvete i nordre del av Tanzania. Heldigvis skal vi bare vaere her i to timer for vi fortsetter safarien vaar. Denne gangen hiking.
Altsaa har vi kjort rundt aa sett paa dyr i tre dager.
Forst, i en park som kalles tarangiri, deretter krateret Ngorongoro og i gaar: Lake manyara som ogsa betyr noe sant som mygg-innsjoen. Den lever opp til navnet sitt. Ida ble stukket, trodde vi ihvertfall(for vi fant ut at halvparten var knottstikk), 40 ganger. Malaria frykten er reell, men vi haaper det gaar bra:)

I tillegg til myggen finnes det ogsaa lover, elefanter, krokodiller, sebraer, gnuer, impalaer, vortesvin, slanger, hyener, flodhest m.flere. Vi har vel egentlig sett de fleste. kjempegoy!:D
Hadde vi vaert litt smarte, saa hadde vi selvfolgelig tatt med kamerakablene vaare pluss kameraer til internettkafeen, men det gjorde vi altsaa ikke, derfor blir det lite inntrykk a faa gjennom oynene. Denne gangen. Men vi har hort at Zanzibar har fantastisk internett. Tror det blir oppdateringsstedet av alle oppdatertingssteder.

Kan jo fortelle litt om hva som skjer de neste dagene. I dag sier vi farvel til safari crewet. Vi skal tilbringe en natt til i telt(wiii), for vi stikker opp i fjellene. Der er det slanger, men Edmund, guiden vaar(som FAKTISK er masai), har sagt at det er ingenting aa vaere redd for. Vi gleder oss til aa komme oss litt ut i naturen. blir ganske daft paa kjoereturene. Fottene ut av vinduet og maks chilling. Stoppe for aa ta bilder. saa mer chill. Det var deilig saa lenge det varte., men musklene trenger stimuli. Etter dette, skal vi slappe av ved en beach resort kalt mikadi beach resort ved dar es salaam. to dager der altsaa. Then: Zanzibar.

Dette er bare en oppdatering. Vi kommer nok til aa poste flere poster om enkeltepisoder. Blant annet om da jeg ble forlovet(mathilde) og masaien.

Haaper alt er bra i Bergen.
<3

Etiketter:

1 Kommentarer:

Klokken 15. februar 2008 kl. 08:24 , Blogger M sa ...

JIPPI!!! TRE oppdateringer! Jeg dåner! Og jeg kommenterer på alle! Haha!

Fett å høre hva dere gjør på! Er det forresten regntid i Tanzania? Er inne på sånne værsider, og det sier at det regner (men er varmt). På Zanzibar så værmeldingen god ut. Diggere enn her. Her er det shol, men svinkaldt, selv om jeg tidligere i uken trodde det skulle bli vår. Så feil kan man ta.

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden